Hoomla

“Symmetry is a complexity reducing concept […]; seek it everywhere.”

FreeTechBooks.com

clock november 19, 2007 01:32 by author kullbom
Under lite oskyldigt surfande under söndagseftermiddagen stötte jag på FreeTechBooks.com - en mycket fin kategoriserad samling digitala böcker om programmering och matematik. Den är absolut värd inte bara ett besök!Några exempel på kategorier - så du förstår att du måste ta dig dit:

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


ASP.Net MVC

clock november 18, 2007 19:41 by author kullbom
Scott Guthrie skriver på sin ScottGu's Blog att ett MVC-ramverk för ASP.Net är under utveckling och att detta skall vara redo för release under slutet av året (2007).Nu har han börjat på en längre artikelserie i ämnet:Några mindre invändningar till trots ser det hela mycket lovande ut och jag hoppas få tillfälle att bekanta mig närmare med ramverket snart.Edit: Även Brad Abrams (RSS Feed with the new ASP.NET MVC Framework) har skrivit lite på ämnet...

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5